Fizetett keresőhirdetések - CPC

Google Adwords kampánykezelés:

Próbáld ki a tökéletesen célzott Google Adwords hirdetéseket! Vedd fel velünk a kapcsolatot, találkozz Minősített Google Adwords szakértőinkkel személyesen! Megtervezzük kampányod, valamint az első 15.000Ft költést is mi álljuk. Bebizonyítjuk, hogy megéri, és a kérdés nem az lesz, hogy "Mennyibe kerül ez nekem?", hanem hogy "Mennyit tudok még itt elkölteni?!" Kapcsolatfelvétel MOST

Adwords, a leggyorsabb megoldás ügyfélszerzéshez

Google Adwords találati lista

Azzal bajlódsz, hogy hogyan hirdess az interneten hatékonyan, hibák nélkül, kedvező áron, tanulópénz nélkül, úgy hogy már az első Forint sokszorosan megtérüljön? - Na, akkor figyelj ránk!

Ma nem véletlenül a Google Adwords rendszerét használja a legtöbb hirdető az interneten. Ezzel az eszközzel mesterlövész pontossággal tudjuk megcélozni a számodra fontos célcsoportot. Ami sikeressé és nélkülözhetetlenné teszi az Adwords használatát az az, hogy csak az után kell fizetned a Google-nek, miután a potenciális ügyfeled rákattintott a hirdetésedre és a weboldalad látogatójává vált. A kattintásokként fizetett összeget a hiredő állíthatja be, vagyis Te, annak függvényében, hogy mekkora az az összeg, ami még megér egy látogatót Neked. Így tényleg csak annyit fizetsz, amennyit szeretnél.

A kampányok létrehozásához, a célzás és az árazás beállításához mindenképpen kérd szakértőnk segítségét, hiszen a nem megfelelően megtervezett és kivitelezett kampányok komoly anyagi károkat tudnak okozni. Ilyenkor az Adwords rendelkezésére bocsátott összeg általában lemerül érdemi vásárlás, vagy egyéb konverzió létrejötte nélkül.

Amennyiben bennünket bízol meg Adwords fiókod menedzselésével, megspórolhatod a tanulási időt, ami általában több hónap, valamint az ez idő alatt feleslegesen felmerülő extra költségektől is megkímélünk. Sőt, egy 15.000Ft értékű Google Adwpords kupont is adunk neked ingyen, amit lehirdethetsz Google Adwords fiókodban! Összegezve: időt és pénzt spórolsz! Az első konzultáció ingyenes, gyere el hozzánk & jelentkezz most!

Adwords referenciáink megtekintéséhez kattints ide: Google Adwords Referenciák

Adwords: miről is szól az egész?

 

Hol és hogyan hirdethetsz az Adwords segítségével?

A Google keresőben A Google Display hálózatán Youtube-on
Google kereső Google Adwords Display Network Youtube
Amikor egy keresési kifejezést beírsz a Google-be, akkor jelenik meg a hirdetés. Azt, hogy milyen keresésre mi jelenjen meg, azt mi határozzuk meg. Biztosan Te is találkoztál már szörfözés közben olyan weboldalakkal, ahol hirdetések jelentek meg. Pontosan ezekről beszélünk. Lentebb részletezzük a lehetőségek. Márkaépítéshez tökéletesen alkalmas eszköz, de képes és szöveges hirdetéseket is tudunk megjeleníteni ott, nem csak Videókat.

Alapvetően ezt a 3 lehetőséget biztosítja számunkra a Google, de ezen túlmenően még kínál egyéb megoldásokat is a hirdetők számára. Ilyen pl.: a Remarketing, amikor azokat a felhasználókat célozzuk meg, akik már vásároltak tőled, vagy voltak a weboldaladon, vagy látták egy videódat a Youtube csatornádon, tehát teljesítettek egy általunk meghatározott kritériumot. A Display hálózaton ezeken kívül további célzási lehetőségek is rendelkezésre állnak:

Érdeklődés szerint: A Google tudja Rólad (többek között az internetezési szokásaid alapján), hogy milyen temájú weboldalakat látogatsz leggyakrabban. Ha például előszeretettel látogatsz autós weboldalakat, akkor ezt mi ki tudjuk használni olyan módon, hogy bármilyen weboldalt is böngészel, azon meg tudunk jeleníteni számodra olyan autós hirdetéseket, amelyekre nagy valószínűséggel kattintasz majd rá.
Az oldal témája szerint: Az éppen látogatott weboldal témájához hasonló hirdetéseket is meg tudunk jeleníteni a felhasználónak, így nagyobb valószínűséggel lesz a weboldalt éppen látogató felhasználóból ügyfél. Például ha éppen hitelekről olvas a felhasználó egy pénzügyi témájú webhelyen, akkor számára az adott honlapon hitellehetőségekről szóló hirdetéseket tudunk megjeleníteni, ezzel növelve annak az esélyét, hogy rákattintson a hirdetésre.

Ezeken felül tudunk még korra, nemre, vagy akár konkrét webhelyre célozni, de az sem kizárt, hogy a Gmailben levélolvasáskor a levél témájának megfelelő hirdetést láss tőlünk.


Adwords árak

Google Adwords

Az árakat minden ügyfelünknek lehetőség szerint személyre szabottan határozzuk meg, amely függhet a létrehozandó, vagy felügyelendő kampány(ok) nagyságától és még számos egyéb tényezőtől. Ennek köszönhetőn nem fordulhat elő az, hogy az ügyfél aránytalanul sokat fizet egy Google Adwords fiók létrehozásáért, vagy az, hogy számunkra nem térül meg a befektetett munka mértéke és motíválatlanok leszünk.

Adwords szolgáltatásunk díja:

(A személyre szabott árak ettől eltérőek lehetnek!)

Minimális havi hirdetési keret Egyszeri kampány létrehozási díj Havi kezelési díj:
100.000 Ft* Ingyenes nettó 45.000 Ft + az AdWords költés 10%-a

 

*Tapasztalatunk szerint havi 100.000Ft költés alatt nem érdemes AdWords kampányt indítani, mert a napi költségkeret - és ezáltal a kattintások száma - olyan alacsonnyá válik, hogy nem lesz érezhető hatása az eszköz használatának.

Miért térül meg jobban, ha nem fix árban dolgozunk?

Azért mert minden büdzsé elköltése más-más odafigyelést igényel. Így folyamatosan arra tudunk törekedni, hogy mihamarabb nyereséges legyen Adwords fiókod. Emiatt majd rövid időn belül az a kérdés, hogy „Mennyibe kerül ez nekem?” átvált arra, hogy „Mennyit tudok még itt elkölteni?” Hiszen Te csak akkor fogsz további forintokat beruházni, ha az megtérül és vevőket hoz Cégednek. Klikkelj ide, ha pontos kampánymenedzselési referenciára vagy kíváncsi!

Garanciát vállalunk!

Munkánkra 100%-os pénz-visszafizetési garanciát vállalunk. Amennyiben 1 hónap után azt látod, hogy nem a legköltséghatékonyabban állítottuk össze fiókod, vagy nem jönnek az érdeklődők a hirdetésére, úgy a havi kampánymenedzselési díjat nem kell kifizetned. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy írsz nekünk pár sort.

Amennyiben személyre szabott ajánlatot szeretnél kérni és látni szeretnéd, hogy mit tartalmaz szolgáltatásunk, akkor kérj ajánlatot itt: AdWords ajánlatkérés

Kövess minket!


Google partner

PPC Média - Google Adwords minősített partner

Elérhetőségek

Email: info@ppcmedia.hu

Telefon: +36 (30) 692-6158

Iroda: 2092 Budakeszi, Présház utca 5.