Fizetett keresőhirdetések - CPC

Évente akár az 10.000 főt is meghaladhatja

azoknak felhasználóknak a száma, akik a Google-ben a Te céged helyett a versenytársaid honlapját találják meg.
Szolgáltatásainkkal ezek a felhasználók mostantól a Te céged vevői, ügyfelei lesznek.

A Google AdWords rendszere a világ talán leghatékonyabb marketingeszköze. Mi pedig ennek használatában vagyunk a legjobbak.

Éppen ezért leszünk képesek megtalálni cégednek a biztosan megtérülő megoldást. El fogjuk érni, hogy a Google első találatai között a Te céged szerepeljen, és ne a versenytársaid.

El fogjuk érni rövid időn belül, hogy weboldalad látogatóiból a legtöbben váljanak ügyfelekké, vagyis, hogy számodra is nyereséges legyen az AdWords!

Már mutatjuk is, hogy ehhez milyen szolgáltatásokkal állunk a rendelkezésedre:

Google AdWords Szolgáltatásaink:

1. Induló konzultáció

2. Webhely elemzése

3. Google eszközök ellenőrzése, integrálása

4. Kutatás

5. AdWords fiók létrehozása

6. Tervezés

7. Kampánystruktúra létrehozása

8. Konverziós célok meghatározása

9. Folyamatos önálló kampányoptimalizálása

10. Remarketing beállítása

11. Havi írásos jelentéskészítés

12. Havi 60 perc konzultáció

13. Folyamatos rendelkezésre állás

14. Félnapos AdWords oktatás

15. Extra konzultáció, egyéb online marketing tanácsadás

15+1. Google AdWords Béta lehetőségek kihasználása

Tehát, amennyiben bennünket bízol meg AdWords fiókod menedzselésével, ezeket a szolgáltatásokat bocsájtjuk rendelkezésedre és amint látod, még a Google AdWords Béta hirdetési lehetőségek közül is csatarendbe állíthatunk néhányat, hogy biztosan megtérülő legyen kampányod.
Összegezve: Velünk megspórolhatod a tanulási időt, ami általában több hónap és az ez idő alatt feleslegesen felmerülő extra költségektől is megkímélünk téged. Gyere el ingyenes és minden kötelezettségtől mentes konzultációnkra most, ahol felteheted kérdéseid, átbeszélhetjük igényeid és lehetőségeid, valamint azonnal kaphatsz egy teljesen testreszabott árajánlatot is! Klikkelj ide az ajánlatkéréshez!

Ha még mindig vacilálsz, akkor nézd meg AdWords kampánykezelési esettanulmányainkat és dönts!

Miért minket válassz?

1. Nem kell fix idejű szerződést aláírnod! (Így nem kockáztatnod sem a menedzselési díjat, sem az ez idő alatt esetlegesen elkótyavetyélt AdWords büdzsédet)
2. Mert nálunk egyszerre két minősített AdWords szakértő foglalkozik Veled és projekteddel.
3. Mert 8 év szakmai tapasztalatunk és Google-kapcsolataink lévén minden feladatra megtaláljuk a leghatékonyabb megoldást.
4. Mert a díjazásunk kiszámítható és konstrukciója alapján valóban motiváltak vagyunk, ellentétben más fix havidíjas megoldásával.
5. Mert nálunk nincs kampány-felállítási díj, ha bennünket bízol meg a menedzseléssel legalább 6 hónapig. Azaz megkímélünk a kezdeti 100-200eFt-os költségtől.
6. Mert kiemelt ügynökség vagyunk, így részt veszünk a Google AdWords Béta programjában, így velünk jóval mások előtt igénybe veheted a jobbnál-jobb újításokat, lehetőségeket, ami versenyelőnyt jelent konkurenciáiddal szemben.

AdWords kampánykezelési áraink

Google Adwords

Az árakat minden ügyfelünknek lehetőség szerint személyre szabottan határozzuk meg, amely függhet a létrehozandó, vagy felügyelendő kampány(ok) nagyságától és még számos egyéb tényezőtől. Ennek köszönhetőn nem fordulhat elő az, hogy ügyfelünk aránytalanul sokat fizet egy Google Adwords fiók létrehozásáért, vagy az, hogy számunkra nem térül meg a befektetett munka mértéke és motíválatlanok leszünk.

AdWords árak:

(A személyre szabott árak ettől eltérőek lehetnek!)

Ajánlott minimális havi hirdetési keret Egyszeri kampány létrehozási díj Havi kezelési díj:
100.000 Ft* Ingyenes! Testreszabott alapdíj + az AdWords költés 10%-a
Jelentkezz hozzánk egy ingyenes konzultációra és azonnal elkészítjük személyre szabott árajánlatodat!

 

*Tapasztalatunk szerint havi 100.000Ft költés alatt ritkán érdemes AdWords kampányt indítani, mert a napi költségkeret - és ezáltal a kattintások száma - olyan alacsonnyá válik, hogy nem igazán lesz érezhető hatása az eszköz használatának.

Miért térül meg jobban, ha nem fix árban dolgozunk?

Azért mert minden büdzsé elköltése más-más odafigyelést igényel. Így folyamatosan arra tudunk törekedni, hogy mihamarabb nyereséges legyen Adwords fiókod. Emiatt majd rövid időn belül az a kérdés, hogy „Mennyibe kerül ez nekem?” átvált arra, hogy „Mennyit tudok még itt elkölteni?” Hiszen Te csak akkor fogsz további forintokat beruházni, ha az megtérül és vevőket hoz Cégednek. Klikkelj ide, ha pontos kampánymenedzselési referenciára vagy kíváncsi!

Garanciát vállalunk!

Munkánkra 100%-os pénz-visszafizetési garanciát vállalunk. Amennyiben az első hónap után azt látod, hogy nem a legköltséghatékonyabban állítottuk össze fiókod, vagy nem jönnek az érdeklődők a hirdetésére, úgy a havi kampánymenedzselési díjat nem kell kifizetned. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy írsz nekünk pár sort.

Most kérj ajánlatot és konzultálj velünk ingyen:

 1. AdWords keresési hirdetések
  Display hirdetések, Márkaépítés
  Remarketing hirdetések
  FaceBook hirdetések
  Egyszeri fiókbeállítás (Kampány / Analytics / konverziókövetés)
  Mikrosite, Landing page elemzés
  Egyéb, ezt kérjük fejtsd ki az üzenetedben
 2. Igen, szeretnék szenélyesen konzultálni!

Kövess minket!


Google partner

PPC Média - Google Adwords minősített partner

Elérhetőségek

Email: info@ppcmedia.hu

Telefon: +36 (30) 692-6158

Iroda: 2092 Budakeszi, Présház utca 5.