PPC Media / Google Ads kampánykezelés

Google Ads (AdWords) kampánykezelés

Fő tevékenységünk a Google Ads kampányok építése és optimalizálása, valamint a meghirdetett webhely hatékonyságának növelése

 

 

PPC Media kiemelt Google Ads ügynökség 2022

Google Ads kampánykezelési szolgáltatásunk részletei:

Személyes induló konzultáció

A konzultáció során felmérjük igényeidet, definiáljuk a terméked vagy szolgáltatásod pontos célcsoportját. Átbeszéljük a potenciális versenyelőnyöket, valamint meghatározzuk közösen az üzleti és konverziós célokat.

Google Ads fiók létrehozása és beállítása

Megnyitjuk Google Ads fiókodat, az összes alapbeállítást elvégezzük, majd feltöltjük kuponodat 30.000 Ft értékben. Kiosztjuk a jogosultságokat, így Te is bármikor hozzáférhetsz fiókodhoz, és láthatod az eredményeket.

Folyamatos önálló kampányoptimalizálás

A kampányok teljesítményét folyamatosan felügyeljük, konverzióra illetve ROI-ra optimalizálunk. A különböző hirdetésszövegeket és/vagy kreatívokat teszteljük, majd elegendő statisztikai adat birtokában ezeket is optimalizáljuk.

Webhely átfogó elemzése

A weboldalad teljes átvizsgálását elvégezzük technikai és webergonómiai szempontból. Készítünk egy részletes checklist-et a feltárt problémákról és a megoldási javaslatokról. Ellenőrizzük a Google eszközök (Analytics, Webmester, Tag manager) meglétét, illetve segítünk a kódok integrálásában szükség esetén.

Kampányterv kidolgozása és megvalósítása

A kitűzött üzleti célokhoz megtervezzük a Google Ads fiókod egész struktúráját. Ekkor foglalkozunk részleteiben a Keresési, a Display és Remarketing kampányokkal, sőt, ha céljaid megkívánják, elkészítjük Google Ads béta kampányaidat is.

Havi riportálás és konzultáció

Minden hónapban írásos jelentést, vezetői összefoglalót készítünk az előző hónap eredményeiről, így nyomon követheted a kampányok teljesítményét, a fontosabb mutatókat és a konkurenciaharcot. Sőt havi 1 órás konzultáció alkalmával átbeszéljük az elért eredményeket és a következő havi célokat.

Néhány partnerünk

Leier logó     Fundamenta logó     Asus logó    Sony logó    MOL logó    Mömax logó    OBI logó

Ügyfeleink mondták:

Helyi kisboltból az ország legnagyobb Makita kereskedése

Köszönöm nektek, hogy az érdi barkácsboltunkból az ország legnagyobb Makita-szerszámgép értékesítőjévé válhattunk 2019-ben, amiben ahogyan szóban is elmondtam már, hatalmas szerepetek volt! Igaz a weboldalunk még most sem a legjobb, de a kampányaitok behozták az embereket a boltba! És még egy: megyünk Japánba, meghívott a Makita magához minket :)
Amment Krisztina, Tulajdonos, AmexCenter

...professzionális, maximálisan gördülékeny és a megtérülés majdnem négyszeres!

Jól választottunk, mikor úgy döntöttünk, hogy a PPC Média-ra bíztuk az AdWords hirdetéseinket. Rövid idő alatt, rendkívül pontos és ugyanakkor korrekt válaszokat kaptunk minden kérdésünkre. Maga az ügymenet professzionális, maximálisan gördülékeny és a megtérülés majdnem négyszeres lett! Nincs egyetlen egy olyan apró részlet sem, amire ne lett volna azonnali megoldás és segítség. Átláthatók végre számunkra is a Google Adwords optimalizálási folyamatok és összességében is kiváló az együttműködés."
Kékesi Edina - Marketingvezető, Opel Interat Kft.

...őszintén mondom, hogy az egyik legjobb üzleti döntés volt, amit valaha meghoztam.

"Lassan egy éve dolgozunk együtt a PPC Médiával, és őszintén mondom, hogy az egyik legjobb üzleti döntés volt, amit valaha meghoztam. Nálunk fontos elvárás, hogy minden marketingre költött forint mérhetően megtérüljön, és Attiláék csapata ebben a maximumot nyújtja.
- A magas szakmaiságon kívül hálás vagyok nektek a lelkiismeretességért és a folyamatos rendelkezésre állásért, mert ez az amit csak nagyon kevés cégnél találtam meg. Csak így tovább és köszönjük!"
Deák Ferenc István - CEO / Marketing Igazgató, Grantis

...majdnem 50%-al csökkent a Google AdWords hirdetésünk költsége!

"Mikor átvették a PPC Média munkatársai az Adwords kampányunk kezelését első körben majdnem 50%-al csökkent a Google AdWords hirdetésünk költsége! Ezt az összeget folyamatosan visszaforgatva sokkal több vásárlónk lett, mint korábban. Később, pár hónap múlva az állandó optimalizálásnak köszönhetően a költségeink tovább csökkentek, és így mára összesen 75% körüli megtakarítást értek el konverziós költségink terén, ami hatalmas segítség vállalkozásunknak, hiszen így jóval több vásárlónk lett, mint korábban!"
S.Henriett - Supykids Europe Kft.

Ha több értékelést szeretnél olvasni ügynökségünkről, akkor KATTINTS IDE!

Ha több értékelést szeretnél olvasni ügynökségünkről, akkor KATTINTS IDE!

Életképek

A Google európai központjában

A Google európai központjában

Díjátadón a Google-nél

Díjátadón a Google-nél

Oktatás közben

Oktatás közben

Athénban, a Google ügynökségi napon

Athénban, a Google ügynökségi napon

Ami miatt minket választanak

R

Az együttműködés során foglalkozunk a weboldalad hatékonyságának, konverziós arányának növelésével is, így valamennyi marketingtevékenységed jobban megtérül majd!

 

R

Nem kell fix idejű szerződést aláírnod, így nem vállalsz semmiféle kockázatot.

 

R

Kiemelt Google Ads ügynökség révén alkalmazhatjuk a Google Ads Béta eszközöket, ami jelentős versenyelőnyt biztosít számodra a konkurenciáiddal szemben.

R

17 év szakmai tapasztalatunk és Google kapcsolataink lévén minden feladatra megtaláljuk a leghatékonyabb megoldást.

R

Kevés ügyféllel dolgozunk egyszerre, hogy minőségi munkát végezhessünk és minden ügyfelünk kampányát a legnagyobb odafigyeléssel menedzselhessünk.

 

R

A díjazásunk kiszámítható és konstrukciója alapján valóban motiváltak vagyunk. Továbbá a szerződésünk nem tartalmaz extra, rejtett költségeket!

A Google jóvoltából és feltételei mellett 2022. februárjától 120.000 Ft jóváírást kapnak ügyfeleink új hirdetői fiókjukba.

Kérj ajánlatot kampánykezelésre

  • Az általunk kezelt havi min. hirdetési költés 500.000 Ft/platform (Google Ads, Facebook stb.)
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.